Annelunds Städ Service

Hej åter igen, alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som händer i mitt liv och i min vardag! Som många av er kanske redan vet om så gjorde jag ju en flytt för inte så länge sedan och flyttade då från Lund till Ystad. Det har varit en hel del av er som befinner er i Hörby, Trelleborg eller andra närliggande områden som har hört av er och vill att jag ska dela med mig av vilken flyttfirma jag valde att anlita för flytthjälp när jag skulle utföra denna flytt och därför så är det precis det som jag hade tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om här idag på bloggen.

Jag vill ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som det bara går när det kommer till mina läsare och just i ett sådant här fall, när jag själv har kunnat känna mig så oerhört nöjd med den tjänst som jag erhöll, så känns det helt enkelt naturligt att jag även då vill uppmärksamma den flyttfirma som jag då alltså fick flytthjälp ifrån. De heter inget annat än Annelunds Städ Service och jag tycker helt utan tvekan att det är till just dem som ni ska ta och vända er till ifall ni har en flytt på gång, stor som liten, för de levererar verkligen en oerhört professionell, smidig och engagerad tjänst som gör att flytten inte känns lika jobbig som när man behöver göra allting själv. I vanliga fall så brukar jag ju göra sådana här saker själv, men jag kände verkligen just detta gång att jag varken hade energin eller tiden till att hantera det hela, så därför fick det bli att jag kontaktade Annelunds Städ Service helt enkelt!

Du gillar kanske också...