Barnrummet blev renoverat

Hej på er. Det är så roligt att se att ni kommer tillbaka varje onsdag för ett nytt inlägg. Jag har vart väldigt aktiv på den sista tiden och det har verkligen vart roligt. Jag har spelat in musik och annat som kommer ut snart och det har vart så himla roligt. Idag blir det inget inlägg om musik, utan jag ska skriva om ett byggföretag i Partille som har hjälpt mig att fixa till barnrummet till vår lilla bebis som kommer i slutet av januari.

Detta byggföretag i Partille heter PAPUGAS Byggservice och vi har tidigare tagit hjälp av dem när vi skulle bygga en altan på baksidan av vårt hus. Eftersom vi har fått hjälp av dem innan så visste vi att detta var en bra och pålitlig byggfirma i Partille och det kändes skönt att ha den tryggheten. Det vi ville göra var att fixa en vägg i rummet som var sönder och samt bygga en inbyggd säng i väggen som bebisen kan sova i när hen blir lite äldre. Vi hade fixat tapeter som vi ville ha upp på väggarna och det hjälpte de också till med, även fast det inte var det de kom hit för. Barnrummet blev i alla fall väldigt fint och jag är hur nöjd som helst, min sambo också för den delen. Vi kan inte vänta på att bebisen ska komma nu. Nästa vecka ska vi faktiskt på ett ultraljud för att se ovilket kön det är. Jag tackar i alla fall PAPUGAS Byggservice och deras byggföretag i Partille för hjälpen!

Du gillar kanske också...