Catering till fest

Hej på er igen alla mina fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra start på veckan och att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Jag tänkte idag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med catering i Karlskrona med omnejd då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är många som har önskat ett inlägg som detta, och er önskan är min lag. Jag vill hjälpa er så gott som jag bara kan, och därför tänkte jag att jag skulle tipsa er om Till Bords Karlskrona AB, vilket är det företag som jag och min sambo anlitade när i hade ett gemensamt 30-årskalas. Jag har hört mycket gott om Till Bords Karlskrona AB från både vänner och familj, men även läst en hel del bra recensioner om företaget.

Vi kände att till vår lilla fest orkade vi inte fixa all mat på egen hand, så vi bestämde oss helt enkelt för att anlita ett företag för catering. Vi var faktiskt i kontakt med flera olika företag som sagts kunna hjälpa oss, men många visade sig sedan vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart kändes väldigt tråkigt. Jag är så otroligt glad över att jag nu hittade just Till Bords Karlskrona AB, då detta företag verkligen kunde ge mig den hjälp som jag ville ha. Maten var helt fantastisk, och jag kunde inte ha önskat mig bättre service. Jag vill verkligen tipsa er som söker catering och befinner er i Karlshamn, Karlskrona eller Ronneby med omnejd att vända er till just Till Bords Karlskrona AB.

Du gillar kanske också...