Healing ger mig energi och balans

Hej på er och välkommen till bloggen. En ny dag är här och jag möter den nya dagen med ny energi och en själslig och kroppslig balans, som jag har kunnat få tack vare den healing som jag får. Jag ska berätta mer om detta eftersom jag tror att många är intresserade av healing och vad det är bra för. Jag hoppas att mitt inlägg kan få er att våga prova denna behandling. För egen del vände jag mig till ett företag som heter Ljusstrimman. Det här är ett ställe som hjälper oss i till exempel Falköping och Vara, men även i närliggande orter. Healing, eller också kallat energibalansering, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet, auran. Detta är till för dig som vill utvecklas som person, uppnå bättre hälsa både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt men också för att kunna koppla av. Vi består av subtila energier. Dessa formar ett energifält som finns både runt din kropp och inne i den. I detta energifält finns våra känslor och tankar. Vid en healingbehandling använder behandlaren sitt eget energifält för att påverka och läsa av ditt energifält, detta för att du skall få en bättre hälsa och funktion i livet.  

 

 

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finna mål och mening i livet. Jag tyckte att mitt liv var trist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra för att läka ihop själsligt. Jag behövde hjälp med att hitta meningen med mitt liv igen. Vilken fin hjälp som jag har fått av healing här på LjusStrimman! Jag rekommenderar dig verkligen att höra av dig dit. Förutom healing, kan du få hjälp med annat, till exempel regndroppsmassage och meditation m. m. Detta kan bli en mycket bra nystart i ditt liv också. 

 

Du gillar kanske också...