Helande på distans

Distanshealing är en form av energihealing som inte kräver fysisk närhet till den person som helas. Man tror att helare och mottagare är energetiskt förbundna och att helaren kan skicka energi till mottagaren för att främja helandet.

Det finns många sätt att utföra distanshealing. Vissa använder visualiseringstekniker, medan andra använder bön eller intention. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra det på; det gäller bara att hitta det som fungerar bäst för dig.

Om du vill prova på distanshealing får du här några tips:

1. Hitta en helare som du känner dig positiv till. Det är viktigt att du känner dig bekväm med den healer du väljer, eftersom du kommer att anförtro dem din energi.

2. Se till att du är i ett lugnt och avslappnat tillstånd innan du börjar. Denna hjälper dig att fokusera bättre och gör det lättare för helandet att flöda.

3. Visualisera mottagaren i ditt sinne och skicka kärlek och ljus till honom eller henne. Du kan också visualisera ett vitt ljus som omger dem, eller någon annan visualisering som känns rätt för dig.

4. Låt helandet ske på ett naturligt sätt. Försök inte att tvinga fram det eller tänka för mycket på det. Slappna bara av och låt energin göra sitt arbete.

5. Ha tålamod. Det kan ta tid innan mottagaren känner effekterna av helandet. Lita på att det fungerar även om du inte ser omedelbara resultat.

6. Tacka healern efter varje session. Ett enkelt tack är allt som behövs, men uttryck gärna din tacksamhet på följande sätt om du känner dig sugen: ge dem en kristall, skriv ett vittnesmål eller rekommendera dem till andra.

Det finns många fördelar med distanshealing. Det är ett säkert och skonsamt sätt att ta emot healing, och det kan göras var som helst och när som helst. Det är också ett utmärkt sätt att komma i kontakt med din intuition och lära dig mer om dig själv. Om du är intresserad av att prova distanshealing uppmanar jag dig att ge det ett försök!

Du gillar kanske också...