Målare på Öland

Men gud så roligt att ni är här på bloggen nu igen och ni är alla hjärtligt välkomna hit till min lilla hörna på det stora och breda nätet. Jag hoppas att alla mina läsare har det bra och jag måste säga att det är så roligt att ni dag ut och annan in kommer in hit till för att få höra om allt det som ligger mig varmt om hjärtat. I dagens inlägg ska jag ta upp med er att jag vänt mig till en målare på Öland som jag känner mig riktigt nöjd och belåten med och därför vill rekommendera vidare till er, mina fina och kära läsare. Företaget som jag vände mig till heter Åkerbo El & Måleri AB. 

Det är så många saker jag har att göra och i ärlighetens namn var det här med ommålningen av huset en sådan sak som fick mig att känna mig ännu mer stressad. Där rök den semestern var väl ungefär vad jag fick för tanke, därför är jag så glad att jag bestämde mig för att inte måla själv utan istället anlita hjälp utav just det här företaget och en av deras målare på Öland med omnejd. Nu vet jag ju att jag inte på något sätt är unik, det finns ju många som har mycket att göra och som behöver vila upp sig på semestern och inte hugga in på att måla. Vore det då inte en riktigt bra sak att göra att vända sig till dessa målare på Öland? Under förutsättning då att det är en målare här på Öland som ni behöver. Men de flesta som följer min blogg bor ju här på Öland så ett tips på målare på Öland tror jag inget annat utan att det är uppskattat ifrån er sida. Det var vad jag hade på hjärtat för den här gången och tusen och varmt tack för att ni läste det här inlägget! 

Du gillar kanske också...