SM Måleri & Kakel AB. SM Måleri

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg, och även att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda. Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med badrumsrenovering i Vänersborg med omnejd, då detta ämne har dykt upp väldigt mycket i kommentarerna den senaste tiden. Ni verkar vara en hel del som har haft en del problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta område, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag nu tipsa er om ett företag som jag kommit att tycka om väldigt mycket den senaste tiden, nämligen SM Måleri & Kakel AB. SM Måleri & Kakel AB är ett företag som jag har fått som tips utav flera av mina kollegor, som tidigare vänt sig till dem. Jag och min sambo har länge velat renovera vårt badrum, och har varit i kontakt med en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa oss. Tyvärr har många företag visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

De anställda hos SM Måleri & Kakel AB är dock helt fantastiska. Jag är så otroligt tacksam över den kundservice som de arbetar med, då vi tack vare detta kunde känna oss väldigt trygga och säkra. De visade sig även vara riktigt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket såklart är det viktigaste. Vårt badrum är nu otroligt fint, och vårt nya favoritrum i vårt hem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Munkedal, Mölndal, Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg med omnejd att vända er till just SM Måleri & Kakel AB. 

Du gillar kanske också...