Sotaren i Norrort AB

God morgon och välkommen till ett helt nytt inlägg på denna bloggen. Hoppas att ni har sovit gott inatt, för med en god nattsömn får man en mycket bra start på dagen. Själv har jag sovit otroligt bra och i många timmar, så man kan säga att jag är väldigt pigg nu. Idag kommer det en sotare hit och det är samma sotare i Åkersberga som har vart hos mig i alla år jag har ägt mitt hus. Namnet på företaget är Sotaren i Norrort.

Denna morgonen startade med en god frukost samtidigt som jag satt framför min tv och kollade på nyheterna. Jag har inte planerat någonting idag och det är därför jag kan ta det lugnt och slappna av. Inte förrän jag gick in på telefonen kom jag på att det skulle komma en sotare i Åkersberga till mig för att rensa skorstenen. Jag hade helt glömt av det, men som tur är kommer de i eftermiddag, så jag har tid på mig att förbereda lite. Nu sitter jag här vid mobilen och skriver detta inlägg och förutom att denna sotare från Åkersberga ska komma hit så ska jag som sagt inte göra någonting alls, och det är väldigt skönt. Mitt jobb hade stängt idag på grund av ett stort möte mellan cheferna och jag uppskattar verkligen dessa dagar, då blir det långhelg. Nu är det bara att vänta på sotaren och sedan får vi helt enkelt se vad som händer idag. Om ni jobbar eller går i skolan så önskar jag er lycka till och jag önskar också alla en trevlig dag med mycket glädje och kärlek, kram.  

Du gillar kanske också...